21 Haziran 2010

The Trendy blog ödülü




Sevgili DİDEM

http://didemuzuncaova.blogspot.com/

VE

Sevgili KARAKALEM

http://ahmetsoylemez1967.blogspot.com/

bloğumu The Trendy blog ödülü ile ödüllendirmiş.

İkisine de   çok teşekkür ederim.

Bu ödülün yaratıcısı The Trendy Treehouse adlı blog sahibiymiş.


The Trendy blog ödülünün yerine getirilmesi gereken kurallarıda şunlarmış:


-Blogunuzda ödülle ilgili post hazırlamak (Size ödül veren kişiye teşekkür etmek)


-Postunuzda ,bu ödüle uygun bulduğunuz 10 blog arkadaşınızı belirtmek


-Postunuzda ödülün logosunu yayınlamak (Trendy Treehouse URL linki vererek)


-Ödülü verdiğiniz 10 blogcu ya haber vermelerini sağlayacaksınız.

Ben bu işlerden pek anlamam.

Ne eğitim hayatımda,ne de iş hayatımda hiç ödül almadım..

Ödül almadım diye üzülmedim de..

Benim çok değerli bir ödülüm var zaten..

Sevgili kızım Gizem..

Şimdi bir de bloglarını severek okuduğum,takip ettiğim değerli arkadaşlarım var..

Hepsi ayrı ayrı çok güzel,yaratıcı,duygulu değerli bloglar..

Tabii herkesin ayrı yaşam tarzı,zevkleri,hobileri,yaşanmışlıkları,hayalleri,
mutlulukları,hüzünleri,başarıları,belki başarısızlıkları,yapmak istedikleri,yapamadıkları,
ayrı dünyaları var..

Bu ödül zincirinin devam etmesi adına sadece 10 blog  arkadaşını belirtmek sadece bir sıralama..

Aslında hepsi güzel ve değerli..

1-DİDEM
http://didemuzuncaova.blogspot.com/
(Didem benim en büyük yeğenim.Son on yıldan beri Amerika'da eşi ve iki çocuğu ile yaşıyor.Türkiye'ye pek sık gelemiyor..Hasretimizi ve yaşadıklarımızı blog sayfalarımızda anında paylaşıyoruz..Çocuklarını çok özlesem de fotoğrafları ve yaptıklarını takip edebiliyorum..Benim güzel kızım,her zamanki güler yüzü ve samimi anlatımı,esprileri ile blog yazarlarının arasında ayrı bir renk..O,halasının bir tanesi..)

2-KARAKALEM
http://ahmetsoylemez1967.blogspot.com/
(Sevgili Karakalem ile blog ortamında yazılarımızdan  tanıyoruz birbirimizi..Onun duygusallığı,seviyeli ve duyarlı yazıları,kalbinin derinliklerindeki duygularını,özlemlerini,acılarını yazdığı şiirlerini bizlerle paylaşması..Güzel kızı Miroş'un büyümesini,başarılarını,gençkız oluşunu babasının yazıları ve fotoğrafları sayesinde izliyoruz..Birkaç ay önce Miroş babasının blogunu  fotoğraf,resim ve yazıları ile renklendirdi,canlandırdı.. Karakalem blogundaki ninnisini değiştirip,geçici de olsa başka müzik koyduğunda üzülüyorum,sitem ediyorum.Karakalemden tek bir ricam var,kendi sağlığı için sigarayı bırakırsa ona ayrı bir ödül bulup,vermeye çalışacağıma söz veriyorum..Buradan ikisine de sevgilerimi gönderiyorum.)

3-GÜVEN'İN YERİ
http://guven-guven.blogspot.com/
(Sevgili Barış(Güven) ile birkaç yıldan beri  blogcu.com'dan tanışıyoruz..Sonradan  o da benim gibi yazılarını blogger'da yazmaya başladı..Önceki Blogu ''Barıştan Selam Ola'' idi..Tekirdağ'da yaşıyor..Ama o bir dünya insanı..Yazdığı felsefi yazıları,kültürel faaliyetleri takip etmesi,insanı önce insan olarak değerlendirmesi,önce manevi değerlere önem vermesi,alçakgönüllüğü,İstanbul'un en özel yerlerini gezmesi,bir bardak çay ile mutlu olabilmesi,sahip olduğu  maddi ve manevi herşeyini başkaları ile paylaşması benim bilebildiğim güzel özelliklerinden sadece bazısı..Kendisiyle yüzyüze görüşme fırsatım olmadı..Aslında birçok defa İstanbul'da aynı sergilere,müzelere,sanatsal faaliyetlere katılmış olsak da,maalesef aynı zamanlara denk gelmedi..Bir gün tanışmak ümidi le..)

4-LEYLAK DALI
http://leylakdali.blogspot.com/
(Sevgili Leylak Dalı'nın blogunu birkaç aydan beri takip ediyorum..Hergün bilgisayarımı açtığımda ilk onun blogunda yeni bir yazı var mı diye bakıyorum..O güzel fotoğrafları ve anlatımı ile okuduğu kitapları,gezdiği yerleri,Antalya'nın güzelliklerini,leylakların o güzelim renklerini hatta kokukarını paylaşıyor bizlerle..Sayfasının bu en son hali de çok güzel ve canlı.Şimdi Marmaris'de tatilde olduğunu yazmış..İstanbul'dan ona sevgilerimi gönderiyorum.)

5-ALIŞVERİŞ CİNİ 
http://www.alisveris-cini.com/
(Kendisi daha önce bu ödül de dahil olmak üzere birçok ödül aldı aslında.Ben yine de blogunu severek takip ettiğim ve çok sevdiğim için burada yazmak istedim.Onun moda ile ilgili dergilerde ve birçok yerde blogunun adını görünce hak ettiği değerin birileri farkında diye çok mutlu oluyorum..Blogunun yeni tasarımı çok güzel,hayırlı olsun.Başarılarının ve güzel paylaşımlarının devamı dileği ile,sevgilerimi gönderiyorum kendisine..)

6-HAYAT CESURLARI VE POZİTİFLERİ SEVER
http://gungorekinci.blogspot.com/
(Sevgili Güngör Hn'ı çok seviyorum.Blogundaki samimi anlatımını,güler yüzünü,içindeki o güzel ışığı yansıtmasını,gezip gördüğü yerleri fotoğrafları ile paylaşmasını,bankacı olması.-ben de emekli bankacıyım-..Eminim sevgisini katarak yaptığı mantılar çok güzeldir.Bir gün bende tadına bakarım inşallah.)

7-EVRENİN DÜNYASI
 http://evrenin.blogspot.com/
(Blogu çok güzel ve özel..Yazılarına her zaman yorum yazamasamda takip ediyorum.Blogunun tasarımı,yazılarındaki değişik anlatımı,güzel fotoğraflarını izlediğim için çok mutluyum.)

8-BİRMİLYON KALEM
http://1milyonkalem.blogspot.com/
(Benim de birkaç aydan beri bazı yazılarımı paylaştığım çok güzel ve seviyeli bir blog.Sevgili Erkan Bal ve A.Şebnem Soysal kurmuş bu blogu.Şu anda 542 izleyicisive yüzlerce yazarı var..Blogun yeni yerleşim tarzı ve sayfa düzeni çok güzel oldu.Sol taraftaki yazarlar listesindeki isimleri tıkladığımızda tek tek bütün yazarların kendi özel bloglarına ulaşabiliyoruz..Site kurucu ve yöneticilerinin toplumla ilgili önemli olaylara duyarlılık göstererek başlattıkları kampanyalar çok güzel..Hala devam eden kampanyalarla ilgili site yazarları bloglarında o konu ile ilgili yazılar yazarak ve kampanya logosunu sitelerine koyarak destek oluyorlar..Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum..En önemli kampanya konuları;Çocuk istismarları ve diğerleri..Kampanya konuları sitede var..Blog yazarlarından isteyenler BİRMİLYON KALEME'e üye olabiliyor.)

9-YAŞAMIN KIYISINDA
http://yasaminkiyisinda.blogspot.com/
(Her zaman yorum yazamasam da,severek takip ettiğim çok güzel ve özel bir blog)

10-ÖYKÜ ATÖLYESİ
http://oykuatolyesi.blogspot.com/
(Değişik sayfa tasarımı ile,öykü yazarları ile,Fotoğrafın Dili Çalışması ve Yeni kelime ''.....''Çalışmaları ile çok güzel ve paylaşımcı bir öykü sitesi..Bende geçen kış birkaç ay 19 Mayıs Kültür Merkezi'nde Öykü Atölyesine devam etmiştim..Öykü yazmayı öğrenmeye çalışmıştık bir grup değişik mesleklerden yetişkin ..Çok değerli arkadaşlar kazandım bu sayede..Belki öykü yazmayı pek beceremedim ama hayatımda yeni ve güzel bir pencere daha açılmış oldu.)


Bu listenin devamına yazabileceğim severek izlediğim çok fazla blog var..Bazıları diğer arkadaşlar tarafından bu ödüle daha önce layık görüldüğünden,ben tekrar tekrar ilk on blog arasına yazmadım..

Sevgili BİLGE'yi yazmak istedim..Ama zaten çok önce kazandı bu ödülü..

Tüm blog yazarlarına değerli paylaşımları ve bana kazandırdıkları için çok teşekkür ederim.

İyi ki varsınız..

selma er.

http://www.selmaer.blogspot.com
http://www.selmaer3.blogspot.com
http://www.selmaer7.blogspot.com

7 yorum:

GÜVEN SERİN dedi ki...

Selam Ola. Selmacığım; ilk önce ödülün için TEBRİK ediyorum seni. Övgü dolu sözlerin samimiyet dolu olduğu için kabul ediyorum :)) Ve Barış Manço Müzesi açılış hakkında ki haberi görünce, bu sevincim daha da büyüdü...

Leylak Dalı dedi ki...

Sevgili Selma,
Güzel sözlerine ve layık gördüğün ödüle çok teşekkürler, duygularımız karşılıklı.
Kendi bilgisayarımda olmadığım için klavye sorunum var, Q klavyede çok zorlanıyorum. İnşallah Ankara'ya gidince gerekeni yapacağım. Şimdilik sevgilerimi iletiyorum...

parka dedi ki...

Selmacım çok teşekkür ederim.
Söz sigara olayı yapılandırma çalışmalarım içinde yerini alacak yeni dönemde :)

Sevgiler Arkadaşım.

Ahmet

Selma Er dedi ki...

sevgili güven,barış manço müzesinin açılışına gittiğinizi düşünmüştüm..gideceğiniz zaman haberim olursa ben de aynı gün gitmeye çalışırım..bir müzenin güzelliğini ve barış manço sevgisini paylaşmış oluruz..sevgiler,selamlar..

Selma Er dedi ki...

sevgili leylak dalı,ankara'ya döndüğünüzde yine güzellikleri paylaşacağınızdan eminim..sevgiler..

Selma Er dedi ki...

sevgili ahmet bey,size karışmak bana düşmez..ama benim 3 kardeşim de neredeyse orta okul-lise yıllarından beri çok fazla sigara içiyorlar..ikisinin damarlarında tıkanıklık ve kalp sorunları var..ağabeyime 2-3 yıl önce stent takıldı..yine sigaraya devam!!her gün söylüyorum bırakın diye..bıktılar benden..ikiz kardeşim 2-3 aydan beri ilaç kullanarak-doktor kızı tavsiye etti-bırakmayı başardı..darısı diğer sevdiklerime..sevgiler..

didem dedi ki...

Canim halacigim,
Ne guzel butun takip ettigin blog yazarlarina onur verici, guzel seyler yazmissin. Hele benim icin yazdiklarin...Cok tesekkur ederim. Bu blog isine sayende adim attim oncelikle onun icin tesekkur ediyorum hem de sayende Turkiye'deki guncel olaylardan haberim oluyor, ayni zamanda kulturel, muze, sergi, fotografcilik konusundaki yazilarinla ufkum aciliyor. Odulun Gizem, cok haklisin. Cok guzel ve seni seven bir ailen var. Bizim de taaa buralardan seni ne kadar dusundugumuzu ve ozledigimizi hic unutma! Seni cok seven yegenin Didem