7 Mart 2010

FOTOĞRAF YARIŞMASI-1 Ocak-12 Mart 2010



Related Posts with Thumbnails
Anadolu Hayat Emeklilik "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2010" Fotoğraf Yarışması..
 
Kadınlar 4 yıldır kendilerini Anadolu Hayat Emeklilik’in fotoğraf yarışmasıyla ifade ediyor…


Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 4′üncüsü düzenlenen kadınlara özel fotoğraf yarışması "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler" başladı. Fotoğraf sanatına ilgi duyan amatör-profesyonel tüm kadınlara açık olan yarışmanın başvuruları 01 Ocak–12 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yarışmanın bu yılki konusu “Hayata Dair”…

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında Anadolu Hayat Emeklilik tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasının bu yılki başvuruları, 01 Ocak–12 Mart 2010 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Anadolu Hayat Emeklilik, kadınların hayata bakış açılarını, farklı ve kalıcı bir yöntemle yansıtmalarına vesile olan ve gördüğü yoğun ilgi ile 4’üncü yılını kutlayan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasına tüm kadınları davet ediyor.

Yarışmanın bu yılki jüri üyeleri arasında Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Güler Ertan, Fotoğrafevi Fotoğraf Eğitmeni Adnan Sokol, Fotoğraf Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ömer Serkan Bakır, Fotoğraf Sanatçısı Aramis Kalay ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Betül Çığır yer alıyor.

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Uğur Erkan, 4 yıldır düzenledikleri ve gelenekselleşen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasına ilginin katlanarak arttığını, kurumsal olarak kadınlara yakın durmayı ilke edinen Anadolu Hayat Emeklilik’in bu vasıtayla amacına ulaştığına şahit olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Kadınların zengin düş gücü, dünyaya hassasiyetle yaklaşımları ve derin içsel dünyalarının yaşama ve fotoğraf karelerine yansımış sonuçlarını her gördükçe duygulandıklarını dile getiren Erkan, yarışmaya Türkiye’den hatta yurt dışından yüzlerce kadının yolladığı fotoğrafları her yıl daha da sabırsızlıkla beklediklerini ekledi.

2007 yılından bugüne bin 500′den fazla kadın fotoğrafçının 8 binin üzerinde eserle katıldığı Anadolu Hayat Emeklilik "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler" fotoğraf yarışmasına bu yıl da rekor sayıda başvuru bekleniyor. Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2010 yarışmasına katılmak isteyen amatör-profesyonel kadın fotoğrafçıların “hayata dair” yakaladığı en fazla 5 fotoğrafı sadece CD ile Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü’ne iletmesi yetiyor.

Sonuçlar 29 Mart’ta açıklanacak!

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2010’un sonuçları, jüri değerlendirmesinin ardından 29 Mart 2010 tarihinde Anadolu Hayat Emeklilik’in www.anadoluhayat.com.tr adlı web sitesinde yayınlanacak. Birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye bin TL ödül verilecek olan yarışmada, sergilenmeye değer bulunan eser sahiplerine ise 200’er TL telif ödenecek.


Geçtiğimiz yıl da "Hayata Dair" teması ile düzenlenen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler yarışması yoğun ilgi görmüş, 1005 kadın fotoğrafçı 4 bin 552 eseri ile yarışmıştı. Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2010 fotoğraf yarışması hakkında daha detaylı bilgiye www.anadoluhayat.com.tr adresinden veya 0212 317 70 25 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Posta Adresi:

Anadolu Hayat Emeklilik İş Kuleleri Kule 2 K:16 Levent- İstanbul

E-posta:

iletisim@anadoluhayat.com.tr

Konu: Fotoğraf Yarışması


Kadın Gözüyle Hayattan Kareler hakkında:

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasının ilki 2007 yılında düzenlendi. Konunun serbest olduğu fotoğraf yarışmasına 2 bin 500 eser katıldı. Birinciliği Hacer Karanlık, ikinciliği Eren Özkapı, üçüncülüğü ise Nebihe Göl’ün elde ettiği yarışmanın ilk üçü ve seçilmiş eserleri, Tepe Nautilius’ta düzenlenen sergide fotoğraf severlerle buluştu. Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasının ikincisi ise 01 Şubat–30 Nisan 2008 tarihleri arasında düzenlendi. Birinciliği İstanbul’dan Kifayet Ataç, ikinciliği Çanakkale’den Hande Mandacı, üçüncülüğü ise Aydın’dan Fatma Yakan’ın kazandığı yarışma sonrası kazanan "Anne ve Çocuk" temalı tüm eserler, 11 Haziran 2008 tarihinde Tepe Nautilius’ta açılan sergi ile 2 buçuk hafta boyunca halkın beğenisine sunuldu. 01 Ocak–27 Mart 2009 tarihleri arasında düzenlenen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışmasının üçüncüsüne 1005 amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçı 4 bin 552 eserle katıldı. Birinciliğe İstanbul’dan Tüten Dağdaş, ikinciliğe Ankara’dan Melek Ural, üçüncülüğe ise yine İstanbul’dan Gülnur Sözmen’in fotoğrafları layık görüldü. “Hayata Dair” temalı 45 eser, 07–22 Mayıs 2009 tarihleri arasında Kadıköy Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde fotoğrafseverlerle buluştu.



Anadolu Hayat Emeklilik hakkında:

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında "Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi" olarak kuruldu. Halka açık ilk ve tek bireysel emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, hayat sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi’nde en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. Genel Müdürlüğü İstanbul’da bulunan şirketin; İstanbul, Ankara, Adana, Bursa ve İzmir’de faaliyet gösteren Bölge Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik, direkt satış ekibi, 300′ü aşan acentesi ve Türkiye İş Bankası, HSBC, TEB, Anadolubank, TSKB ve Bankpozitif’ten oluşan bin 700′ü aşkın banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.



Bilgi için: MPR Halkla İlişkiler A.Ş.

(İlknur Akgül Ardıç, Derya Deniz 0212 212 34 60)

iardic@mpr.com.tr; ddeniz@mpr.com.tr


Popüler Arama Terimleri:
•anadolu emeklilik fotoğraf yarışması 2010 (1)
•ANADOLU HAYAT FOTOĞRAF YARIŞMASI (1)

•hayat emeklilik fotoğraf yarışması 2010 (1)
 
*alıntı

Hiç yorum yok: